Pada masa kini, syarikat-syarikat yang lebih peribadi dan usahasama bersedia membayar wang besar untuk mempromosi kepentingan perdagangan mereka di global Internet. Jika anda mempunyai laman web tematik atau blog dengan kesesakan lalu lintas yang anda boleh memperolehi wang stabil meletakkan. Khas affiliate program, menjual atau pengiklanan produk dan perkhidmatan yang berkaitan dengan Ketua tema Laman web anda.

Walau bagaimanapun, apa yang boleh dilakukan jika anda tidak mempunyai tapak lagi, tetapi anda ingin mempunyai laman web yang popular dan cepat, dan jadi yang akan membolehkan anda untuk mendapatkan wang pasti.

 

Anda boleh mencipta untuk laman web rakan kongsi tanpa masalah yang besar

Sebuah laman affiliate dengan kos minima
Caption

Jadi, ini adalah pertama anda, anda yang eksklusif, utama anda dan oleh itu, sumber kegemaran anda, yang bertujuan untuk menarik sejumlah besar pengunjung dengan kos yang minima. Lebih ramai pelawat yang kami ada di laman web ini, lebih ramai pelanggan yang rakan-rakan kita akan ada, dan oleh yang demikian, anda akan memperolehi lebih banyak wang. Walau bagaimanapun, bagaimana boleh kita mencipta baik Laman web tersebut tanpa pengetahuan dan kemahiran yang khas?

 

 

Membuat keputusan mengenai perkara-perkara sumber web dan menyiasat pasaran

Berdasarkan perkara-perkara daripada laman web anda atau blog anda akan menarik rakan kongsi perniagaan tertentu: Jika anda mempunyai blog kewangan, atau anda membangunkan dan mengedarkan penunjuk teknikal di laman web anda, atau berurusan dengan bahan latihan yang berkaitan dengan dagangan dalam pasaran kewangan, anda akan menarik rakan-rakan tersebut, seperti kewangan dan Syarikat-syarikat pelaburan, broker, berurusan Pusat, dan rakan-rakan lain yang serupa.

Sebuah laman affiliate dengan kos minima

Menurut Google Adsense subjek paling menguntungkan laman web pada 2016

 

Selepas anda telah memutuskan perkara-perkara Laman web anda:

  • Mengesan dan menyiasat tapak pesaing paling berjaya. Seonews telah membuat senarai lebih sedozen percuma sumber untuk analisis.

  • Meletakkan untuk menggunakan semua kemungkinan dan tidak ketinggalan apa-apa maklumat, seperti: penciptaan kandungan, menarik rekabentuk, kebolehgunaan mesra, cadangan-cadangan perniagaan dan sebagainya. Lihatlah senarai laman, disediakan oleh rumah hijau teknologi sosial di sini: mereka boleh memberikan anda beberapa idea untuk penciptaan Laman web yang menarik.

  • Cuba memahami apa sumber yang digunakan untuk pengewangan Laman web: affiliate program, pengiklanan, sumber-sumber lain, dibayar pautan – maklumat ini mungkin berguna pada masa akan datang. Untuk tujuan ini, kami mengesyorkan menggunakan platform analisis profesional Similarweb. Hanya masukkan pautan ke laman web dan mendapatkan Laporan percuma asas mengenai lalu lintas dan sumber-sumber, bilangan pengguna dan kepentingan penonton.

Untuk menganalisis tapak web yang berdaya saing, anda boleh menggunakan perkhidmatan laman web lengkap analisis di sini. Analisis juga akan termasuk versi percubaan 30 hari percuma. Selepas itu anda perlu membayar $99 per bulan, tetapi satu bulan tarikh mungkin mencukupi untuk permulaan. Anda juga boleh melihat tapak-tapak yang sama di dalam rangkaian, kepelbagaian yang boleh menjadi besar. Ia adalah bernilai cuba, kerana tanpa pelaburan besar, anda boleh menggunakan semangat dan keaslian sebagai sekutu utama anda dalam perjuangan untuk laman web popular. Jangan ragu untuk belajar sesuatu yang baru. Dalam rangkaian, anda boleh dengan mudah mencari program percuma kursus dan latihan untuk web penganalisis.

 

Pilih platform tepat, Reka bentuk dan menentukan format Laporan

Jika anda tidak mempunyai kemahiran dalam susun atur web, pengaturcaraan dan reka bentuk, ia adalah terbaik untuk bekerja dengan salah satu platform percuma pengeluar, yang boleh digunakan untuk membina laman web yang baik, membuat modul dan reka bentuk.

WordPress — alah satu platform paling popular dengan sokongan pelbagai guna

Readymag — sesuai untuk pendaratan dan laman web kad perniagaan

Wix — platform yang baik, yang menawarkan banyak template percuma dan reka bentuk penyelesaian untuk mewujudkan

Iaman web memberi lebih perhatian kepada Reka bentuk dan pengguna antara muka! Ia adalah penting untuk tidak merosakkan keseluruhan projek menggunakan terlalu banyak idea-idea dan imaginasi! Baca tentang kesilapan pereka yang biasa, dan kemudian belajar asas-asas apa yang perlu dilakukan untuk pengunjung.

Sebuah laman affiliate dengan kos minima

(:

Walau bagaimanapun, dalam jangka panjang, kami mengesyorkan anda untuk berfikir tentang latar belakang berkualiti tinggi, kerana WP boleh mempunyai banyak terdedah mata, yang dengan mudah dapat dieksploitasi oleh ill-wishers dan pesaing.

Terdapat banyak laman seperti LiveJournal atau Medium Medium, ang boleh anda gunakan untuk blog. Pelbagai pelanggan aktif menggunakan rangkaian sosial itu sebagai V.K dan microblog perkhidmatan seperti Twitter.

Sebuah laman affiliate dengan kos minima

 

Menentukan kekerapan penerbitan dan keseluruhan bekerja jam untuk Laman ini; Namun Jangan lupa bahawa anda perlu stay terlibat dalam proses sentiasa; oleh itu, pilih Jadual masa fleksibel, yang akan memenuhi semua pelawat-pelawat anda. Maklum balas pengguna bergantung pada hari mana dan pukul berapa anda memasuki pasaran. Kami mengesyorkan anda untuk membaca artikel-artikel yang berkaitan dan penyelidikan kajian masa kandungan.

 

Mempromosi Laman web sistem carian dan menarik pengunjung

Sebaik sahaja anda telah membuat kepala atau ekor platform dan direka untuk laman web anda yang pertama, ia adalah perlu untuk isi dengan kandungan yang menarik. Menyimpan dalam fikiran bahawa kami mempunyai terhad bajet, ia akan menjadi sebuah teks kebanyakannya. Ambil perhatian bahawa video dan imej perlu sangat bijak untuk menarik penonton, jadi ia berkemungkinan bahawa anda perlu membayar kepada pakar untuk mendapatkan iklan yang benar-benar baik.

Ianya lebih murah untuk beriklan di laman web dengan trafik yang lebih tinggi daripada laman web anda. Kemungkinan lain ialah kenaikan pangkat bersama: anda boleh mengiklankan sumber lain baru laman web, sementara mereka akan mengiklankan Laman web anda. Ianya percuma. Tetapi jika anda ingin dipromosikan di dalam laman web dengan trafik yang tinggi, anda akan perlu menghabiskan wang. Baca lebih lanjut mengenai saluran promosi yang paling popular dibaca artikel pemasaran Planet CIS.

Walau bagaimanapun, mari kita fokus pada pilihan penjimatan wang. Kandungan utama Laman web kami akan menjadi masalah teks: artikel, Ulasan, analisis, berita, dan sebagainya. Ambil perhatian bahawa teks mestilah tidak hanya asal dan menarik, yang pergi tanpa berkata. Ia perlu mematuhi beberapa peraturan logik pengoptimuman, jadi yang mencari sistem Google dan Yandex akan mendapati mereka mudah atas pada pengguna permintaan, iaitu proses ini mestilah lebih mudah daripada proses Cari pesaing anda.Kami mengesyorkan anda untuk mengkaji SEO kononnya — pengoptimuman enjin carian. Anda boleh belajar SEO dari awal dalam pemasaran Akademi daripada Internet. Syarikat-syarikat tersebut seperti CyberMarketing menyediakan seminar percuma untuk orang-orang yang mempunyai pengetahuan mengenai perkara ini.

Penuh senarai semak untuk promosi Laman web anda boleh didapati di sini. Sebaik sahaja anda mula mengeluarkan kandungan, jumlah pengunjung secara beransur-ansur akan meningkat. Anda dapat menyatukan dengan tapak berdaya saing rendah yang sama untuk cross-promosi. Anda juga boleh membelanjakan wang dan membeli iklan di tapak yang sama ditujukan kepada subjek yang sama; Ia juga akan meningkatkan aliran pengunjung baru.

 

Mencari program affiliate yang menguntungkan

Apabila jumlah pengunjung ke laman web anda akan tetap meningkat, anda boleh mula untuk mencari rakan kongsi. Seperti yang kita telah berkata dahulu, rakan kongsi anda adalah mereka yang menjual produk dan perkhidmatan yang berkaitan dengan subjek laman web anda. Jika tapak yang dikhaskan untuk Kereta, kita dapat menjual alat ganti lokasi atau komponen kereta atau khidmat Syarikat auto; Di blog yang dikhaskan untuk analisis kewangan, kami boleh menjual perkhidmatan broker Forex, syarikat pelaburan, Bank dan sebagainya.

Anda boleh mencari rakan kongsi sendiri atau menggunakan Perkhidmatan pengantara, yang menawarkan beratus-ratus Laman web, yang anda akan mengemukakan pelawat-pelawat anda menggunakan wang.

Pilihan pertama adalah baik memandangkan pendapatan jangka panjang, manakala opsyen dengan perantara adalah lebih sesuai untuk orang-orang yang memiliki beberapa halaman. Anda boleh mencari maklumat lanjut mengenai syarat-syarat perkongsian perniagaan dalam seksyen untuk rakan-rakan.

 

Sekarang, mari kita meringkaskan kajian kami:

1. Anda telah membangunkan pelan perniagaan:

Pilih perkara di tapak;

Menetapkan penonton dan rakan-rakan;

Alatan analisis terpilih;

Membuat penyelidikan kajian pesaing anda.

 

2. Anda telah dipilih perlu platform dan diputuskan format penerbitan

Pertama, anda menggunakan platform percuma seperti Wordpress, uKit, Wix; selepas seketika anda perlu membeli perkhidmatan berkualiti tinggi hos, Keselamatan Perkhidmatan pengauditan dan reka bentuk;

Anda menyediakan crossposting di rangkaian sosial: V.K, Twitter, Facebook;

Anda telah memutuskan format paparan: video, gambar, teks; dan dipilih kekerapan penerbitan.

 

3. Anda telah dinaikkan pangkat sebagai laman web anda dalam rangkaian

Disesuaikan dengan laman web anda kepada sistem carian;

Gunakan bersama pengiklanan,

Bajet pengiklanan dan.

 

4. Anda telah disambungkan Laman web anda kepada program-program affiliate

Memilih program affiliate yang berkaitan;

Mendapati rakan-rakan;

Menjana wang!

 

Maka affiliate program membantu untuk mendapatkan keuntungan yang sedikit, anda boleh terus membangunkan Laman web anda, atau melancarkan tapak baru dan sambungkan ke satu program affiliate yang baru (atau lama). Anda boleh memilih sama ada kuantiti atau kualiti! Dan, sentiasa ingat tentang keutamaan. Versi mudah alih laman web ini bukanlah keutamaan, kerana ianya lebih penting untuk membayar untuk pengiklanan, membeli pautan dan menggunakan khidmat Pengurus kandungan dan penulis. Jika anda bercadang untuk bekerja untuk masa yang lama, anda perlu berfikir tentang hal itu.

Kami doakan Semoga anda semua yang terbaik dalam perniagaan baru anda!

Baca lebih detail mengenai pelaburan di laman web affiliate yang dibaca dalam artikel kami seterusnya!

 


P.S. Adakah anda suka artikel saya? Kongsikan di laman sosial: itu menjadi "penghargaan" yang terbaik :)

Tanyakan soalan pada ruangan komen di bawah ini. Saya dengan senang hati menjawab pertanyaan anda dan memberikan penjelasan yang diperlukan.

Pautan link:

  • Saya mencadangkan untuk berdagang dengan broker yang dipercayai di sini. Sistem membenarkan anda berdagang sendiri atau menyalin pedagang yang berjaya dari seluruh dunia.
  • Channel Telegram dengan analisis berkualiti tinggi, ulasan Forex, artikel latihan dan perkara lain yang berguna untuk pedagang https://t.me/liteforex
Sebuah laman affiliate dengan kos minima

Kandungan artikel ini mencerminkan pendapat pengarang dan tidak semestinya menggambarkan kedudukan rasmi LiteForex. Bahan yang disiarkan di Laman ini disediakan untuk tujuan maklumat sahaja dan tidak harus dianggap sebagai penyediaan nasihat pelaburan untuk tujuan arahan 2004/39/EC.

Mulakan Dagangan
Ikuti kami di rangkaian sosial!
Live Chat
Tinggalkan maklum balas