Perhatikan juga bahawa oleh kerana pilihan raya presiden di Amerika Syarikat dalam tempoh 00:00 2016/07/11 - 00:00 2016/11/11 (waktu server ditunjukkan dalam terminal) keperluan margin boleh meningkat jika ia tidak diperlukan disebabkan oleh keadaan pasaran . Keperluan margin boleh meningkatkan lima kali ganda ke atas semua akaun trading LiteForex.

Kami mengesyorkan pelanggan kami untuk menilai keadaan pada akaun dagangan anda dan memperuntukkan margin untuk menyokong kedudukan terbuka untuk mengelakkan kerugian, yang mungkin disebabkan oleh keperluan margin meningkat.

Kami ingin menarik perhatian anda bahawa peningkatan dalam keperluan margin adalah ukuran, yang kita perlu dilaksanakan kerana peningkatan dalam keperluan margin pembekal kecairan majoriti dan kebanyakan bank-bank besar.

Kami dengan hormat meminta anda untuk mengambil maklumat ini kira apabila membuat keputusan perdagangan dan menilai risiko dalam tempoh pilihan raya presiden di Amerika Syarikat.

Maklumat tambahan akan disiarkan dalam seksyen berita syarikat.

Dengan salam,
LiteForeх

Sila ambil perhatian bahawa kerana pilihan raya presiden di Amerika Syarikat perubahan kepada keperluan margin yang mungkin.
Mulakan Dagangan
Ikuti kami di rangkaian sosial!
Live Chat
Tinggalkan maklum balas