United Technologies Corporation, #UTX [NYSE]
Barangan perindustrian Spacecrafts, USA

Prestasi kewangan Syarikat:
Indeks - DJIA, S & P 500; Beta - 1.15;
Modal - 80.39 В; Pulangan ke atas aset - 12,90%;
Pendapatan - 7,60 B; Jumlah purata - 7.48 М;
AP/E - 22.58; ATR - 2.50.

Analisis kajian:

  • Syarikat berada di kedudukan keempat terakhir modal dalam sektor "Barangan perindustrian" antara pengeluar yang didagangkan di pasaran saham Amerika Syarikat;
  • Saham syarikat telah naik lebih daripada 3% selepas laporan Syarikat untuk Q2 tahun fiskal 2016 dikeluarkan semalam. Adalah dijangkakan bahawa peningkatan stok akan berterusan;
  • Mengikut siaran akhbar pendapatan syarikat berjumlah USD 14.87 bilion berbanding 14,69 bilion USD bagi tempoh yang sama tahun lalu. Keuntungan bersih sebanyak teknologi Amerika meningkat daripada $1,67 sesaham kepada $1.82 sesaham, melebihi unjuran sebanyak $1.65 se saham;
  • Pada siding akhbar tersebut, pengurusan syarikat memaklumkan bahawa pertumbuhan prestasi kewangan yang dicapai akibat daripada peningkatan dalam jualan syarikat bahagian "Pratt & Whitney" dan " Sistem UTC Aeroangkasa ";
  • Syarikat mengeluarkan jangkaan bagi tahun fiskal 2016. Adalah dijangkakan bahawa hasil yang akan berada di tahap 57-58 bilion USD dan keuntungan bersih sebanyak UTC akan mencapai $6.30-$6.60 sesaham berbanding unjuran sebelumnya sebanyak 56-58 bilion USD dan $6.30-$6.60 sesaham masing-masing.
  • UTC juga merancang untuk membeli balik saham bagi jumlah USD 3 bilion pada tahun fiskal 2016, yang menunjukkan prospek positif bagi pembangunan masa hadapan Syarikat.

Ringkasan:

  • Laporan terakhir syarikat telah meningkatkan keyakinan para pelabur untuk pengurusan Syarikat. Walaupun tekanan dari USD kukuh, hasil dan keuntungan bersih syarikat telah meningkat. Syarikat mempunyai potensi pertumbuhan yang kukuh. Semakan ramalan bagi tahun fiskal 2016 akan menyumbang kepada pertumbuhan modal Syarikat.
  • Ianya berkemungkinan bahawa dalam masa terdekat Syarikat sebut harga akan naik.

Tip-Tip Perdagangan untuk CFD United Technologies Corporation

Peringkat utama:
Peringkat sokongan: USD 106.20 dan 102.00 USD
Paras rintangan: 108.50 USD

Perdagangan jangka sederhana, H4
Pada masa ini pengeluar telah memecahkan paras rintangan 106.20 USD. Jika harga mengekalkan tahap sokongan cermin 106.20 USD dan dalam kes pengesahan masing-masing (seperti corak tindakan harga), kami mengesyorkan untuk membuka kedudukan panjang. Risiko setiap perdagangan adalah tidak lebih daripada 2% daripada modal. Perintah henti boleh diletakkan sedikit di bawah garis isyarat. Mengambil keuntungan boleh diletakkan di bahagian-bahagian di peringkat USD 108.50, 110.00 USD dan USD 112.00 dengan penggunaan “trailing stop”.

Perdagangan jangka sederhana, H4
Perdagangan jangka sederhana, H4Perdagangan Jangka pendek, М15
Buat masa ini penerbit tersenarai antara tempatan sokongan dan tahap rintangan 106.75/107.90 USD. Adalah dinasihatkan untuk memasuki pasaran selepas memecahkan keluar dan ujian aras ini. Kedudukan boleh dibuka berhampiran baris isyarat dan peringkat sokongan/rintangan yang terdekat. Risiko setiap perdagangan adalah tidak lebih daripada 3% dari modal. Perintah henti boleh diletakkan sedikit di atas/di bawah baris isyarat. Mengambil keuntungan boleh diletakkan di bahagian 50%, 30% dan 20% dengan penggunaan trailing stop.

Perdagangan Jangka pendek, М15
Perdagangan Jangka pendek, М15
Bahan-bahan yang disiarkan di Laman ini disediakan oleh LiteForex untuk tujuan maklumat sahaja dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan atau nasihat untuk tujuan arahan 2004/39/EEC. Di samping itu, bahan-bahan ini telah disediakan mengikut keperluan undang-undang yang direka untuk menggalakkan kebebasan kajian pelaburan dan tidak tertakluk kepada apa-apa larangan terhadap pengedaran tambahan pelaburan penyelidikan.Ikuti kami di rangkaian sosial!
Live Chat
Tinggalkan maklum balas