The Home Depot Inc., #HD [NYSE]
Perkhidmatan, peruncitan, Amerika Syarikat

Prestasi kewangan:

Indeks -DJIA, S & P 500; Beta - 0.91;
Modal - 165.39 В; Keuntungan Harta - 16,20%;
Pendapatan - 6.34 B; Jumlah purata - 6.14 М;
AP/E-23.85; ATR - 2.62.

Analisis kajian:

  • Syarikat mempunyai modal terbesar yang ke-4 dalam sektor Perkhidmatan dikalangan penerbit yang tersenarai di pasaran saham Amerika Syarikat.
  • Saham Syarikat telah meningkat sebanyak 3.5% dalam tempoh tiga bulan. Semalam wakil penjual menerbitkan suatu laporan korporat yang positif pada suku kedua tahun kewangan 2016 yang boleh memacukan saham HD sebut harga meningkat lagi.
  • Menurut siaran akhbar, pendapatan Syarikat meningkat 6.6% kepada 26.472 bilion USD, melebihi jangkaan pasaran sebanyak 26.437 bilion USD. Home Depot mengumumkan keuntungan bersih telah berkembang 13.9% kepada $1.97 sesaham. Penganalisis dijangka bernilai $1,96 sesaham.
  • Pada sidang akhbar itu Perbadanan Pengurusan telah mengumumkan bahawa keputusan syarikat telah impoved dan melebihi jangkaan pasaran tengah-tengah kami perumahan pertumbuhan pasaran. Volum jualan di Amerika Syarikat meningkat 5.4%.
  • Peruncit yang mengumumkan satu ramalan yang dikemaskini untuk tahun fiskal yang sekarang. Pengurusan Syarikat menjangkakan keuntungan berkembang 6.3%. Home Depot ramalan keuntungan pada $6.31 sesaham berbanding tahun lepas nilai $6.27 se saham;
  • Pada awal bulan Ogos, bank pelaburan Stifel dinaik taraf kedudukan The Home Depot dan dikemaskini kos sasaran saham Syarikat USD 157.

Ringkasan:

  • Laporan terbaru ini telah meningkatkan keyakinan para pelabur terhadap Syarikat. Hasil dan keuntungan syarikat telah meningkat dengan melebihi jangkaan pasaran. Ramalan dikemaskini akan menyumbang kepada pertumbuhan Syarikat. Pelaburan besar syarikat ramalan trend yang positif bagi Syarikat.
  • Oleh itu, kami menjangka bahawa sebut harga Syarikat akan meningkat di masa depan yang terdekat.

Tip-Tip Perdagangan untuk The Home Depot Inc. CFD

Peringkat:
Peringkat sokongan: 135.65 USD, USD 133.25
Peringkat rintangan: 137.40 USD, USD 138.85

Perdagangan jangka sederhana, H1
Penerbit kini perdagangan berhampiran paras sokongan USD 135.65. Sebaik sahaja tahap ini steadies dan mengesahkan berkenaan isyarat muncul (tindakan harga corak, contohnya), kami mengesyorkan mencari pasaran pintu untuk membuka kedudukan panjang. Risiko setiap perdagangan: tidak lebih daripada 2% daripada ekuiti. Perintah henti hendaklah diletakkan sedikit di bawah garis isyarat. Kami mengesyorkan bahawa keuntungan yang bakal harus diperbaiki sebahagiannya di peringkat 138.80 USD, 140.50 USD dan USD 143.00, dengan Hentian Jejakan digunakan.

Perdagangan jangka sederhana, H1
Perdagangan jangka sederhana, H1


Perdagangan jangka pendek, M15
Penerbit kini perdagangan antara tempatan sokongan dan tahap rintangan 136.10/137.00 USD. Kami menasihatkan anda untuk mencari pasaran pintu sebaik sahaja tahap ini akan dipecahkan dan diuji. Kedudukan boleh dibuka ke arah baris isyarat dan tahap sokongan/rintangan yang terdekat. Risiko setiap perdagangan: tidak lebih daripada 3% daripada ekuiti. Perintah henti hendaklah diletakkan sedikit di atas/di bawah baris isyarat. Bakal keuntungan hendaklah ditetapkan sebahagiannya, 50%, 30% dan 20% naik turun seorang calon, dengan Hentian Jejakan digunakan.

Perdagangan jangka pendek, M15
Perdagangan jangka pendek, M15
Bahan-bahan yang disiarkan di Laman ini disediakan oleh LiteForex untuk tujuan maklumat sahaja dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan atau nasihat untuk tujuan arahan 2004/39/EEC. Di samping itu, bahan-bahan ini telah disediakan mengikut keperluan undang-undang yang direka untuk menggalakkan kebebasan kajian pelaburan dan tidak tertakluk kepada apa-apa larangan terhadap pengedaran tambahan pelaburan penyelidikan.Ikuti kami di rangkaian sosial!
Live Chat
Tinggalkan maklum balas