Altria Group Inc., #MO [NYSE]
Barangan pengguna, pengeluaran Rokok, Amerika Syarikat

Prestasi kewangan

Indeks - S & P 500; Beta - 0.51;
Modal - 121.98 В;
Keuntungan Harta - 19.10%;
Pendapatan - 5.24В; Jumlah purata - 6.36 М;
AP/E - 23,00; ATR - 1.08.

Analisis kajian:

  • Syarikat mempunyai modal yang kedua terbesar dalam sektor pengeluaran rokok di pasaran saham Amerika Syarikat.
  • Pada akhir Julai gergasi tembakau ini menerbitkan suatu Laporan Korporat pada suku kedua tahun fiskal 2016. Pendapatan Syarikat tidak mencapai jangkaan 5.03 bilion USD, sebaliknya hanya berjumlah 4.90 bilion USD. Walau bagaimanapun, Altria Group Inc mengumumkan keuntungan bersih telah berkembang 9.5% kepada $0.81 sesaham, yang lebih tinggi sedikit berbanding unjuran nilai $0.80 sesaham.
  • Pengurusan Syarikat menjangkakan bahawa keuntungan akan berkembang 7.5% - 9.5% kepada $3.01-$3.07 sesaham tahun fiskal ini.
  • AP/e nisbah adalah pemacu lain yang menghala ke menyebabkan pertambahan kos Altria Kumpulan. #MO AP/e nisbah (23,00) adalah jauh lebih rendah berbanding dengan P/E purata industri ini (37.16) dan sektor (43.84), yang menunjukkan kemungkinan pertumbuhan kadar Syarikat.
  • Analisis teknikal menunjukkan kemungkinan pertumbuhan serta seterusnya. Salah satu corak pembalikan kuat analisis teknikal - harga dan MACD perbezaan - telah dibentuk pada carta H1.
  • Dalam pertengahan bulan Jun, besar pelaburan Syarikat-syarikat Stifel dan Berenberg dinaik taraf kedudukan Kumpulan Altria dan dikemaskini kos sasaran saham Syarikat USD 71-74.

Ringkasan:

  • Laporan terbaru ini membuktikan bahawa pengurusan Syarikat telah bekerjasama dengan betul. Keuntungan Kumpulan Altria meningkat dan melebihi jangkaan pasaran. Analisis teknikal dan kewangan pula mencadangkan kemungkinan pertumbuhan dalam kos gergasi tembakau. Ramalan Dana pelaburan besar menunjukkan trend yang positif bagi saham Syarikat.
  • Oleh itu, kami menjangka bahawa sebut harga Syarikat akan meningkat di masa depan yang terdekat.

Tip-Tip Perdagangan Petua untuk CFD Altria Group Inc

Peringkat utama:
Peringkat sokongan: 66.15 USD, USD 65.00
Tahap rintangan: USD 67.30, 68.00 USD, USD 68.85

Perdagangan Jangka sederhana, H1
Pengeluar kini perdagangan pada paras sokongan USD 66.15. Sebaik sahaja tahap ini stabil dan pengesahan isyarat muncul (harga/tindakan corak, contohnya), kami mengesyorkan mencari pasaran pintu untuk membuka kedudukan panjang. Risiko setiap perdagangan: tidak lebih daripada 2% daripada ekuiti. Perintah henti hendaklah diletakkan sedikit di bawah garis isyarat.Kami mengesyorkan bahawa keuntungan yang bakal harus diperbaiki sebahagiannya di peringkat 67.50 USD, 68.00 USD dan USD 68.80, dengan Hentian Jejakan digunakan.

Perdagangan Jangka sederhana, H1
Perdagangan Jangka sederhana, H1


Perdagangan jangka pendek, M15
pengeluar kini didagangkan antara tempatan sokongan dan tahap rintangan 66.40/66.75 USD. Kami menasihatkan anda untuk mencari pasaran pintu sebaik sahaja tahap ini akan dipecahkan dan diuji. Kedudukan boleh dibuka ke arah baris isyarat dan tahap sokongan/rintangan yang terdekat. Risiko setiap perdagangan: tidak lebih daripada 3% daripada ekuiti. Perintah henti hendaklah diletakkan sedikit di atas/di bawah baris isyarat. Bakal keuntungan hendaklah ditetapkan sebahagiannya, 50%, 30% dan 20% pergerakkan naik turun, dengan Hentian Jejakan digunakan.

Perdagangan jangka pendek, M15
Perdagangan jangka pendek, M15
Bahan-bahan yang disiarkan di Laman ini disediakan oleh LiteForex untuk tujuan maklumat sahaja dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan atau nasihat untuk tujuan arahan 2004/39/EEC. Di samping itu, bahan-bahan ini telah disediakan mengikut keperluan undang-undang yang direka untuk menggalakkan kebebasan kajian pelaburan dan tidak tertakluk kepada apa-apa larangan terhadap pengedaran tambahan pelaburan penyelidikan.Ikuti kami di rangkaian sosial!
Live Chat
Tinggalkan maklum balas