Intel Corporation, #INTC [NASD]
Teknologi, hakikat Isa, Amerika Syarikat

Prestasi kewangan:

Indeks -DJIA, S & P 500; Beta - 1.00;
Modal - 135.81 В; Keuntungan Harta - 12.00%;
Pendapatan - 11.42 B; Jumlah purata - 25.57 М;
AP/E - 12.30; ATR - 0.58.

Analisis kajian:

  • Syarikat mempunyai modal terbesar yang ke-9 dalam sektor teknologi di kalangan penerbit tersenarai di pasaran saham Amerika Syarikat.
  • Dalam tempoh tiga bulan lepas saham Intel telah berkembang sebanyak lebih dari 17.5% pada dinamik positif pasaran saham Amerika Syarikat dan keputusan Syarikat yang menyakinkan. Pada akhir Julai penerbit membentuk sokongan utama dan peringkat rintnagan 34.00 USD dan USD 35.15;
  • Mengikut laporan terbaru pada suku ke-2 tahun fiskal 2016, Hasil Syarikat ini meningkat 2.5% kepada 13.53 bilion USD. Faktor EPS (pendapatan sesaham) berjumlah USD sebanyak 0.59usd, adalah lebih baik daripada jangkaan pasaran 0.52 USD;
  • Intel terus membangun dan mempelbagaikan perniagaannya. Syarikat telah disuarakan sejak kebelakangan ini berhasrat untuk membeli permulaan sistem Nervana yang terlibat dalam membangunkan teknologi AI. Pembelian akan membantu Intel meluaskan pasarannya dan meningkatkan daya saing dalam sektor. Perdagangan adalah berharga USD 400 juta menurut data tidak rasmi;
  • Pelaburan besar Syarikat (Nomura, rakan-rakan MKM dan Mizuho) dinaik taraf kedudukan Intel Corporation pada akhir Julai dan dikemaskini kos sasaran saham Syarikat USD 38-40.

Ringkasan:

  • Syarikat menerbitkan laporan positif pada suku kedua tahun fiskal 2016, melebihi jangkaan pasaran. Potensi pertumbuhan Syarikat adalah agak penting. Pelaksanaan projek-projek pelaburan yang cekap akan menyumbang kepada syarikat modal lebih besar. Pelaburan besar syarikat ramalan trend yang positif bagi Syarikat.
  • Oleh itu, kami menjangka bahawa sebut harga Intel akan meningkat di masa depan yang terdekat.

Tip-Tip Perdagangan untuk CFD Intel Corporation

Peringkat utama
Peringkat sokongan: 34.55 USD, USD 34.00
Tahap rintangan: 35.15 USD, USD 35.75

Perdagangan jangka sederhana, H1
Penerbit telah melintasi tahap rintangan 35.15 USD. Sebaik sahaja tahap sokongan cermin USD 35.15 dikekalkan dan isyarat muncul (tindakan corak harga, contohnya), kami mengesyorkan mencari pasaran pintu untuk membuka kedudukan panjang. Risiko setiap perdagangan: tidak lebih daripada 2% daripada ekuiti. Perintah henti hendaklah diletakkan sedikit di bawah garis isyarat. Kami mengesyorkan bahawa keuntungan yang bakal harus diperbaiki sebahagiannya pada tahap USD 135.70, 36.50 USD dan USD 37.30, dengan Hentian Jejakan digunakan.

Perdagangan jangka sederhana, H1
Perdagangan jangka sederhana, H1


Perdagangan jangka pendek, M15
Penerbit kini perdagangan antara tempatan sokongan dan tahap rintangan 35.15/35.35 USD. Kami menasihatkan anda untuk mencari pintu pasaran sebaik sahaja tahap ini akan dipecahkan dan diuji. Kedudukan boleh dibuka ke arah baris isyarat dan tahap sokongan/rintangan yang terdekat. Risiko setiap perdagangan: tidak lebih daripada 3% daripada ekuiti. Perintah henti hendaklah diletakkan sedikit di atas/di bawah baris isyarat. Bakal keuntungan hendaklah ditetapkan sebahagiannya, 50%, 30% dan 20% naik turun seorang calon, dengan Hentian Jejakan digunakan.

Perdagangan jangka pendek, M15
Perdagangan jangka pendek, M15
Bahan-bahan yang disiarkan di Laman ini disediakan oleh LiteForex untuk tujuan maklumat sahaja dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan atau nasihat untuk tujuan arahan 2004/39/EEC. Di samping itu, bahan-bahan ini telah disediakan mengikut keperluan undang-undang yang direka untuk menggalakkan kebebasan kajian pelaburan dan tidak tertakluk kepada apa-apa larangan terhadap pengedaran tambahan pelaburan penyelidikan.Ikuti kami di rangkaian sosial!
Live Chat
Tinggalkan maklum balas