The Home Depot Inc., #HD [NYSE]
Perkhidmatan, peruncitan, Amerika Syarikat

Prestasi kewangan:

Indeks -DJIA, S & P 500; Beta - 0.91;
Modal - 165.39 В; Keuntungan Harta - 16,20%;
Pendapatan - 6.34 B; Jumlah purata - 6.14 М;
AP/E-23.85; ATR - 2.62.

Analisis kajian:

  • Syarikat mempunyai modal terbesar yang ke-4 dalam sektor Perkhidmatan dikalangan penerbit tersenarai di pasaran saham Amerika Syarikat.
  • Bulan lepas, penerbit membentuk tahap sokongan dan rintangan utama pada 135.70 USD dan USD 138.45. Harga dikekalkan peringkat sokongan minggu lepas. Sebut harga di Home Depot, terus tumbuh kerana data laporan korporat yang positif dan optimis dari pasaran saham Amerika Syarikat.
  • Mengikut laporan terbaru pada suku kedua tahun fiskal 2016, pendapatan syarikat telah mencecah 6% kepada 26.472 bilion USD, yang melebihi jangkaan para penganalisis berpendapat 26.437 bilion USD. EPS (pendapatan sesaham) meningkat 13.9% 1.97 USD;
  • Home Depot telah telah lama-dilihat sebagai peruncit terbesar AS bagi produk dan alatan sektor pembinaan, dengan bahagian pasaran sebanyak lebih daripada 27%. Biro Banci dilaporkan semalam bahawa kita rumah jualan baru telah mencapai 12.4% pada bulan Julai. Penerbitan ini akan mengakibatkan jualan syarikat yang lebih besar pada masa hadapan yang terdekat.
  • Pada 17 Ogos minggu lepas, Syarikat pelaburan modal Wedbush dan RBC –telah menaikkan taraf The Home Depot di kedudukan dan dikemaskini kos stok sasaran USD 145-155.

Ringkasan:

  • Hari ini laporan Syarikat membuktikan bahawa pengurusan Syarikat telah bekerjasama dengan cekap. Walaupun tekanan dolar kukuh, peruncit dalam hasil dan keuntungan bersih meningkat, melebihi jangkaan pasaran. Pertumbuhan pasaran perumahan akan menyumbang kepada jualan yang lebih besar pada masa hadapan yang terdekat.
  • Oleh itu, kami menjangka bahawa sebut harga Syarikat akan meningkat di masa depan yang terdekat.

Tip-Tip Perdagangan untuk The Home Depot Inc. CFD

Tahap Utama:
Peringkat sokongan: 135.70 USD, USD 133.25
Peringkat Rintangan: USD 138.45

Perdagangan jangka sederhana, H1
Penerbit kini diperdagangan berhampiran paras sokongan USD 135.70. Sebaik sahaja tahap ini stabil dan isyarat muncul (contohnya tindakan corak harga), kami mengesyorkan mencari pintu pasaran untuk membuka kedudukan panjang. Risiko setiap perdagangan: tidak lebih daripada 2% daripada ekuiti. Perintah henti hendaklah diletakkan sedikit di bawah garis isyarat. Kami mengesyorkan bahawa keuntungan yang bakal harus diperbaiki sebahagiannya di peringkat 138.40 USD, USD 140.50 dan 143.00 USD, dengan Hentian Jejakan digunakan.

Perdagangan jangka sederhana, H1
Perdagangan jangka sederhana, H1


Perdagangan jangka pendek, M15
Penerbit kini diperdagangan antara tempatan sokongan dan tahap rintangan 136.05/136.45 USD. Kami menasihatkan anda untuk mencari pintu pasaran sebaik sahaja tahap ini akan dipecahkan dan diuji. Kedudukan boleh dibuka ke arah baris isyarat dan tahap sokongan/rintangan yang terdekat. Risiko setiap perdagangan: tidak lebih daripada 3% daripada ekuiti. Perintah henti hendaklah diletakkan sedikit di atas/di bawah baris isyarat. Target keuntungan hendaklah ditetapkan sebahagiannya, 50%, 30% dan 20% dengan menggunakan Hentian Jejakan.

Perdagangan jangka pendek, M15
Perdagangan jangka pendek, M15
Bahan-bahan yang disiarkan di Laman ini disediakan oleh LiteForex untuk tujuan maklumat sahaja dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan atau nasihat untuk tujuan arahan 2004/39/EEC. Di samping itu, bahan-bahan ini telah disediakan mengikut keperluan undang-undang yang direka untuk menggalakkan kebebasan kajian pelaburan dan tidak tertakluk kepada apa-apa larangan terhadap pengedaran tambahan pelaburan penyelidikan.Ikuti kami di rangkaian sosial!
Live Chat
Tinggalkan maklum balas