Johnson & Johnson, #JNJ [NYSE]
Penjagaan Kesihatan, penghasilan ubat-ubatan, Amerika Syarikat

Prestasi kewangan:

Indeks -DJIA, S & P 500; Beta - 0.63;
Modal - 287.98 В; Keuntungan Harta - 11,70%;
Pendapatan - 15.41 B; Jumlah purata - 9.22 М;
AP/E - 21.23; ATR - 1.81.

Analisis kajian:

  • Syarikat mempunyai modal terbesar di dalam sektor kesihatan awam kalangan penerbit tersenarai di pasaran saham Amerika Syarikat.
  • Pengeluar menjalani pembetulan bulan lepas. Saham Johnson & Johnson's jatuh lebih daripada 5.5%. Minggu lepas, Kumpulan mengekalkan paras sokongan tempatan USD 118.45. Aliran menaik global yang mungkin berterusan.
  • Syarikat mencatat data asas yang kukuh. Dalam Laporan Korporat pada suku kedua tahun fiskal 2016 diterbitkan pada akhir bulan Julai. Gergasi farmaseutikal mengumumkan keuntungan bersih telah menaik sebanyak 4% ke 18.48 bilion USD. EPS (pendapatan sesaham) juga menyamai 1.74 USD sementara penganalisis telah dijangka bernilai $1,67 sesaham. Faktor-faktor keuntungan dan modal melebihi nilai purata dalam sektor ini.
  • Pelaburan Bank Deutsche Bank dan UBS dinaik taraf kedudukan Johnson & Johnson's dan dikemas kini kos sasaran saham Syarikat USD 137-142 dalam akhir bulan Julai.
  • Analisis teknikal menunjukkan saluran menaik penerbit boleh terus. Salah satu corak teknikal - harga dan MACD perbezaan - yang kuat telah dibentuk pada carta H1.

Ringkasan:

  • Laporan Syarikat yang lepas membuktikan bahawa pengurusan Syarikat telah bekerjasama dengan cekap. Hasil dan keuntungan bersih syarikat berkembang, melebihi jangkaan pasaran. Potensi pertumbuhan gergasi farmaseutikal adalah agak penting. Analisis teknikal menghala ke penamatan gerakan pemulihan. Dana pelaburan besar ramalan trend yang positif bagi saham Syarikat.
  • Oleh itu, kami menjangka bahawa petikan Johnson & Johnson's akan meningkat di masa depan yang terdekat.

Tip-Tip Perdagangan untuk CFD Johnson & Johnson's

Peringkat utama:
Peringkat sokongan: USD 114.95 USD 116.15, 115.40 USD,
Peringkat rintangan: 117.20 USD, USD 117.65

Perdagangan jangka sederhana, H1
Penerbit kini diperdagangan berhampiran zon permintaan 118.45-119.00 USD. Sebaik sahaja zon ini stabil dan pengesahan melalui (contohnya, tindakan corak harga), kami mengesyorkan mencari pasaran pintu untuk membuka kedudukan panjang. Risiko setiap perdagangan: tidak lebih daripada 2% daripada ekuiti. Perintah henti hendaklah diletakkan sedikit di bawah garis isyarat. Kami mengesyorkan bahawa keuntungan yang bakal harus diperbaiki sebahagiannya di peringkat 120.50 USD, 121.50 USD dan USD 122.50, dengan Hentian Jejakan digunakan.

Perdagangan jangka sederhana, H1
Perdagangan jangka sederhana, H1


Perdagangan jangka pendek, M15
Penerbit kini diperdagangan antara tempatan sokongan dan tahap rintangan 118.70/119.65 USD. Kami menasihatkan anda untuk mencari pintu pasaran sebaik sahaja tahap ini akan dipecahkan dan diuji. Kedudukan boleh dibuka ke arah baris isyarat dan tahap sokongan/rintangan yang terdekat. Risiko setiap perdagangan: tidak lebih daripada 3% daripada ekuiti. Perintah henti hendaklah diletakkan sedikit di atas/di bawah baris isyarat. Target keuntungan hendaklah ditetapkan sebahagiannya, 50%, 30% dan 20% dengan menggunakan Hentian Jejakan.

Perdagangan jangka pendek, M15
Perdagangan jangka pendek, M15




Bahan-bahan yang disiarkan di Laman ini disediakan oleh LiteForex untuk tujuan maklumat sahaja dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan atau nasihat untuk tujuan arahan 2004/39/EEC. Di samping itu, bahan-bahan ini telah disediakan mengikut keperluan undang-undang yang direka untuk menggalakkan kebebasan kajian pelaburan dan tidak tertakluk kepada apa-apa larangan terhadap pengedaran tambahan pelaburan penyelidikan.



Ikuti kami di rangkaian sosial!
Live Chat
Tinggalkan maklum balas